EVA Rubber Pads karo Cling Foam

Ing China, âRayboneâ minangka pabrikan Eva Rubber Pads profesional ing China. Kita wis spesialis ing Eva Rubber Pads kanggo bab 20 taun. Minangka salah sawijining produk standar, EVA Rubber Pads karo Cling foam, nduweni kauntungan rega sing kompetitif lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika kanggo industri kaca. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen kasengsem ing EVA utawa Cork produk, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.


China Quality âRayboneâ EVA Rubber Pads with Cling foam ora ana residu nalika digunakake ing pengiriman kaca lan paket. Kaca, jendhela, lawang, lan pangilon iku rapuh. âRayboneâ Bantalan Karet EVA kanthi busa Cling gampang dicopot kanthi resik, nanging dipasang kanthi aman ing kaca arsitektur, kaca mobil, kaca furnitur, watu, jendhela & lawang, sajrone transportasi, packing, panyimpenan, lan instalasi. Setelan ing antarane kaca, bantalan bisa nyerep geter, njaga posisi, lan nyegah pecah.

EVA Rubber Pads karo Cling umpluk bisa Gampang Adsorbed ing lumahing obyek; Gampang kanggo Copot, Bisa Gampang Peeled Off, Supaya Ora Ana Ampas utawa Offset Printing ing lumahing Obyek; Fleksibilitas sing apik, tahan guncangan, anti selip, kompresif, ora ana serbuk gergaji, resik tanpa residu
Gunakake kanggo: Kaca Arsitektur, Kaca Otomatis, Kaca Furnitur, Jendela & Pintu, lsp.
Aplikasi Ing Industri Pengolahan Jero Kaca: Pengangkutan, Pengepakan, Panyimpenan, Instalasi
Cara Aplikasi: Lebokake Bantalan Karet EVA kanthi busa Cling ing Pinggir Kaca, Jarak Antarane Loro Pad Kira-kira 30-40Cm, total 8 Pad ing Area 1 Meter Persegi

Bantalan Karet EVA kanthi busa Cling Kasusun Saka Busa Tebal 1~2Mm lan Bantalan Karet Eva Biru. Ketebalan Biasa Blue Eva Pad yaiku 2Mm~5Mm. Spesifikasi Biasa saka Blue Eva Nduwe Kekerasan Kira-kira 60 Derajat, Lan Ana Bahan Kanthi Kekerasan Beda Kanggo Dipilih, Kayata 38 Derajat, 70 Derajat, 80 Derajat lan Papan Kekerasan Dhuwur Liyane. Saliyane Kekandelan lan Kekerasan Konvensional, Kekandelan Liyane, Kekerasan lan Ukuran Bisa Disesuaiake Miturut Kebutuhan Pelanggan.
View as  
 
Red Eva Rubber Pads karo Cling Foam

Red Eva Rubber Pads karo Cling Foam

âRayboneâ minangka produsen lan pemasok Eva Rubber Pads skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing Eva Rubber Pads kanggo bab 20 taun. Minangka salah siji produk standar kita, Red EVA Rubber Pads With Cling foam, nduweni kauntungan rega sing kompetitif lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika kanggo industri kaca. We are looking for agen / distributor kabeh ndonya lan ngarep-arep kanggo keuntungan bebarengan saka kerjasama long-term.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Green PVC Karet Kaca Shpping Pads karo Cling Foam

Green PVC Karet Kaca Shpping Pads karo Cling Foam

âRayboneâ minangka produsen lan pemasok Eva Rubber Glass Shpping Pads skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing Eva Rubber Pads kanggo bab 20 taun. Minangka salah sawijining produk standar, EVA Rubber Glass Shpping Pads kanthi busa Cling, nduweni kauntungan rega sing kompetitif lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika kanggo industri kaca. We are looking for agen / distributor kabeh ndonya lan ngarep-arep kanggo keuntungan bebarengan saka kerjasama long-term.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gasket Proteksi Kaca

Gasket Proteksi Kaca

Raybone minangka produsen, pemasok lan eksportir China Glass Protection Gasket. Gasket proteksi kaca Raybone digawe saka bahan EVA lan bahan busa sing ramah lingkungan, kanthi entheng, tahan kejut, panyerepan sing kuat lan karakteristik liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bantalan Karet Eva Black karo Cling Foam

Bantalan Karet Eva Black karo Cling Foam

âRayboneâ minangka produsen lan pemasok Eva Rubber Pads skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing Eva Rubber Pads kanggo bab 20 taun. Minangka salah siji saka produk standar kita, Black EVA Rubber Pads karo Cling umpluk, duwe kauntungan rega competitive lan nutupi paling saka pasar Eropah lan Amerika kanggo industri kaca. We are looking for agen / distributor kabeh ndonya lan ngarep-arep kanggo keuntungan bebarengan saka kerjasama long-term.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bantalan Karet Eva Biru kanthi Cling Foam

Bantalan Karet Eva Biru kanthi Cling Foam

Ing China, âRayboneâ minangka pabrikan Eva Rubber Pads profesional ing China. Kita wis spesialis ing Eva Rubber Pads kanggo bab 20 taun. Minangka salah siji saka produk standar kita, Blue EVA Rubber Pads karo Cling umpluk, duwe kauntungan rega competitive lan nutupi paling saka pasar Eropah lan Amerika kanggo industri kaca. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen kasengsem ing EVA utawa Cork produk, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bantalan Karet Eva Putih kanthi Cling Foam

Bantalan Karet Eva Putih kanthi Cling Foam

China Quality EVA Rubber Pads supplier âRayboneâ minangka Produsen skala gedhe ing China Tengah. Kita wis spesialis ing Eva Rubber Pads kanggo bab 20 taun. Minangka salah sawijining produk standar, Pads Karet EVA Putih kanthi busa Cling, nduweni kauntungan rega sing kompetitif lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika kanggo industri kaca. Temokake pilihan akeh bantalan Karet EVA & bantalan Gabus kanggo pengiriman kaca saka China ing âRayboneâ. Nyedhiyani layanan sawise-sales profesional lan rega tengen, looking nerusake kanggo kerjasama.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Sugeng rawuh ing grosir EVA Rubber Pads karo Cling Foam saka pabrik kita, Raybone minangka salah siji saka EVA Rubber Pads karo Cling Foam produsen lan pemasok ing China, kita bisa nyedhiyakake pelanggan karo produk sampel sing disesuaikan lan gratis.Produk kita ana ing saham, lan kita uga nyedhiyakake akeh. Yen sampeyan pengin ngerti liyane, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy