Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Raybone Technology Co., Ltd. minangka cabang saka âGood Brilliant International Limitedâ.Wiwit 2003,âGood Brilliant" diwiwiti minangka pabrikan kanggo nggawe bantalan gabus kanggo industri kaca ing Shenzhen, China Kidul. Saiki dheweke wis ngembangake macem-macem produk gabus, kayata gulungan / lembaran gabus, gasket gabus, sumbat gabus, lan produk gabus khusus liyane kanggo dekorasi omah dll.


Kanggo nyedhiyakake produk sing luwih murah ing pasar kanthi layanan sing apik, kita mbangun taman industri bahan baku gabus dhewe ing provinsi Hubei ing taun 2019. Tim produksi profesional anyar Good Brilliant Cork Co., Ltd.â set munggah. Sabanjure, ing taun 2020, kita duwe pusat R&D lan Dagang anyar âRaybone Technology Co. Ltd. âing Shenzhen. Kita duwe merek dagang minangka âRaybone Corkâ


âGood Brilliantâwis lulus sistem sertifikat mutu ISO9001 lan duwe agen/distributor ing pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad.â Good Brilliant Cork Co., Ltd. âdumunung ing Kota Xiantao, Provinsi Hubei, Tengah China. Dheweke duwe spesialisasi ing nggawe macem-macem produk gabus ing taun-taun pungkasan lan njupuk posisi utama ing industri gabus. Produk utama: bantalan gabus, gulungan gabus, tikar lantai gabus, tikar interlocking gabus, coaster gabus, sumbat gabus, lan liya-liyane. Ing taun-taun pungkasan, pabrik kita terus-terusan nggedhekake garis produksi kanggo ketemu pasar luar negeri.


Aplikasi Produk

Produk kita kalebu ing ngisor iki:

1ãBantalan Gabus kanggo industri Kaca

2ãCork Roll/lembar kanggo taman kanak-kanak

3ãHexagon/kotak gabus karo adhesive kanggo dekorasi omah

4ãCork Table Mat/Mouse Pad kanggo kantor

5ãCork Underlay kanggo jogan kayu

6ãCork Puzzle Mat kanggo bocah-bocah

7ãCork Cup Coaster kanggo katering

8ãGabus Stopper/Plug kanggo botol

9ãEVA Bantalan karet kanggo pengiriman kaca

10ãPelindung Pojok kanggo proteksi kaca

11ãKonektor Baja untuk isolasi kaca


Produk Gunakake kanggo ï¼

Proteksi transportasi kaca, dekorasi furnitur, perlengkapan kantor, lsp.


Sertifikat kita

ISO9001, Sertifikat ekspor bahan kayu



Peralatan Produksi

3set Cork granules filter ngurutake mesin, 1set Cork sheet cutting device, 10sets Cork punching machine etc.


Pasar Produksi

Kita duwe agen lan distributor ing Rusia, AS, Jepang, Korea, Belgia, Italia, Australia, Selandia Baru, Brasil, India, Afrika Kidul, Meksiko, UAE, Thailand, Kanada, Singapura.


layanan kita

Saliyane produk sing wis ana, kita bisa nggawe produk miturut syarat pelanggan. Ing tahap awal, kita bakal komunikasi karo sampeyan kanthi rinci. Sawise produk dikonfirmasi, kita bakal ngasilake sawetara conto kanggo dikirim menyang pelanggan. Sawise konfirmasi pelanggan, kita bakal nerusake produksi. Sajrone proses produksi, kita bakal ngontrol kualitas produk kanthi ketat. Yen ana masalah kualitas, kita bakal nggawe ganti rugi, sikap layanan kita, uga kualitas produk lan efisiensi produksi sing diwenehake mung sawetara.


Tujuan kita adhedhasar integritas, sing uga dadi alesan penting kenapa kita dadi luwih apik lan luwih apik


Kasus Koperasi

Kaca Fuyao, Bystronic, Lisec


Pameran Kita

Glasstech Düsseldorf, Sino packing, China Glass


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy