Produk

Pabrik kita nyedhiyakake Papan Cork China, Coaster Cork, Pelindung Corner Plastik, lsp. Kita diakoni dening kabeh wong kanthi kualitas dhuwur, rega sing cukup lan layanan sing sampurna.
View as  
 
Cork Roll Bobbin kanggo lini produksi kaca otomatis Spool Lisec

Cork Roll Bobbin kanggo lini produksi kaca otomatis Spool Lisec

âRayboneâCork Roll Bobbin kanggo Spool Lisec lini produksi kaca otomatis Aplikator bantalan Spacer Otomatis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hexagon Cork Board Tiles Self Adhesive Papan Pin

Hexagon Cork Board Tiles Self Adhesive Papan Pin

Tumindak minangka produsen gabus profesional kanthi jalur produksi skala gedhe ing China Tengah, âRayboneâ wis ngasilake lan ngekspor Papan Pin Papan Papan Gabus Hexagon kanggo udakara 20 taun. âRayboneâ Hexagon Cork Board Tiles Self Adhesive Pin Board digawe saka gabus asli: digawe saka 100% gabus asli. Nyedhiyani layanan sawise-sales profesional lan rega sing pas, âRayboneâ bakal dadi mitra sing bisa dipercaya kanggo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tas Tangan Tas Gabus Portabel Ramah Lingkungan Lingkungan Alami

Tas Tangan Tas Gabus Portabel Ramah Lingkungan Lingkungan Alami

Raybone Technology Co., Ltd., kanthi area 4650 meter persegi, lan nyekel 14 jalur produksi, minangka produsen produk Cork profesional. Tas gabus minangka jinis tas sing lestari lan ramah lingkungan sing digawe saka bahan sing bisa dianyari lan biodegradable sing dipanen saka kulit wit oak. Tas Tangan Tas Gabus Portabel Lingkungan Ramah Lingkungan, entheng, tahan banyu lan gampang diresiki, dadi pilihan populer ing antarane konsumen sing sadar lingkungan sing pengin tas sing apik lan praktis sing nyuda pengaruhe ing planet.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Coaster Cork Bunder Tipis

Coaster Cork Bunder Tipis

Wiwit taun 2003, âRayboneâ tumindak minangka pabrikan lan pemasok gabus profesional ing China. Ing taun-taun iki, kita wis ngasilake lan ngekspor macem-macem produk gabus kalebu Thin Round Cork Coasterï¼ Cork pads kanggo kaca, Cork underlay kanggo kabeh jagad. âRayboneâ Thin Round Cork Coaster digawe saka gabus asli: digawe saka 100% gabus asli. Kita bisa menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Conical Cork Stoppers

Conical Cork Stoppers

âRayboneâ tumindak minangka produsen gabus profesional lan supplier ing China wiwit 2003. Kita wis diprodhuksi lan ngekspor produk Cork beda kalebu Conical Cork Stoppersï¼ bantalan Cork kanggo kaca, Cork underlay kanggo akèh taun. âRayboneâ Conical Cork Stoppers digawe saka gabus asli: digawe saka 100% gabus asli. Kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cork Puzzle Mat

Cork Puzzle Mat

Wiwit 2003ï¼âRayboneâ wis dadi produsen gabus lan supplier ing pasar China. Kita wis ngasilake lan ngekspor Cork Puzzle Mat sajrone pirang-pirang taun. Minangka salah siji produk utama kita, Cork Puzzle Mat, duwe kauntungan rega competitive lan nutupi paling saka pasar Eropah lan Amerika. Yen sampeyan nggoleki Mat Teka-teki Cork sing paling apik kanthi kualitas lan rega sing cocog, hubungi kita saiki!

Waca liyaneKirim Pitakonan
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy